Tips over het gebruik van kindervoertuigen?

Ik hou meer van de auto's dan van de kinderen. Dat is de reden dat ik begon deze blog. Ik heb altijd een paar vragen voor de auto jongens. Hier is een lijst.

Hoe de auto van uw kinderen te gebruiken

Een kinderauto is een leuk speeltje met weinig onderhoud. Kinderen houden ervan om iets met hun auto te maken te hebben. In tegenstelling tot Leesbril Titanium, maakt dit het merkbaar meer aan te bevelen. Mijn punt is dat, terwijl de auto van een kind leuk kan zijn, ze ook echt nuttig kunnen zijn. Laten we eens kijken hoe we het moeten gebruiken. Zo werkt de auto.

Hier is de auto en de basisstructuur: een kleine motor die je onder het stuur; een kleine koppeling die je draait om de koppeling aan te zetten; twee pedalen, een aan weerszijden van het wiel, die u bestuurt met behulp van de stokken op uw voet en het stuurwiel; en twee stuurwielen die u roteert door de pedalen in beide richtingen te bewegen. De auto heeft ook een automatische koppeling, wat betekent dat wanneer je je voet van de pedalen draait, hij de koppeling losmaakt en de auto in beweging houdt. Als u uw voet op het gaspedaal of rem zet, doet de automatische koppeling hetzelfde en kan de auto weer in beweging komen.

Stel je voor dat je een Toyota Prius wilt kopen. Je wilt niet veel geld betalen voor een high-performance auto, maar je bent in een snuifje, want je niet een goed rijbewijs te krijgen of je niet naar de dealer snel genoeg om het te krijgen. U bent bereid om het kleine ding te doen: koop een auto die de snelweg aankan, maar niet de hele tijd. Waarom doe je dat? Want auto's zijn niet in alle gevallen zo goed voor je. Een Prius is een uitstekend voertuig voor een lange woon-werkverkeer. Maar het is niet de beste voor een paar keer per week. Maar wat is het nut van het kopen van een auto die je rond kan krijgen, als je het zo veel beter doen met een goede fiets, of een auto waarvoor je binnen een dag of twee naar je werk rijden en dat geeft je genoeg flexibiliteit om te gaan waar je maar wilt? In deze blog hoop ik je daar informatie over te geven.

In de komende weken zal ik presenteren over dit onderwerp met de Nederlandse Transport Agentschap, en vervolgens meer over het onderwerp op de blog. Dus houd je ogen op deze blog en laat me weten wat je denkt. Om contact met mij op te nemen, u gebruik maken van de opmerkingen sectie aan het einde van dit bericht. En om meer foto's te zien van het busje (en wat het had kunnen zijn), zie hier: Van de Jonge van kool-tortuise, die kleine ruiten voor je nu en blog. Let op: Ik ben niet langer posten op deze blog, maar er is nog iets te leren van dit artikel over mijn ervaringen met dit specifieke busje. En voor degenen die geïnteresseerd zijn in mijn busje, check out mijn volledige inventaris op eBay hier. kindervoertuig kan echter een proefrun zijn.

Het busje was een kleine hatchback, en was een beetje ouder dan wat je hier ziet. Maar daar komen we wel op terug. Ten eerste, het busje is bekend te zijn gebruikt ten minste zo vroeg als de late jaren '80 of begin jaren '90. Het is mogelijk om oudere bestelwagens te vinden op het net met soortgelijke interieur stijlen, en het interieur is waarschijnlijk net zo goed. Het interieur is vrij basic voor een busje van dit tijdperk.